Ave Natura Camping Budapest

Camping Budapesten

2014. aug 20.

Kemping Budapest

írta: Linkelő
Kemping Budapest

Camping európai színvonalon!

campin-2013-01.jpgTeljesen megújulva várjuk Budapest mellett , egy gyönyörű, erdőkkel koszorúzott völgyben! Sátorhelyek, bungalók, hideg-meleg étkezési lehetőség és kiváló összeköttetés a fővárossal!

Ha családjával, barátaival szeretne eltölteni néhány napot a szabadban vagy osztálykirándulást szervez, nálunk a legjobb helyen jár!

Nagyobb csoportok számára elkülönített területet is biztosítani tudunk! A camping környékén fantasztikus lehetőségek kínálkoznak az aktív kikapcsolódásra!

Fedezze fel a Budai-hegyeket kerékpáron vagy kiránduljon gyalogosan a túraútvonalakon! A lakókocsival érkezők számára is adottak a lehetőségek a tökéletes pihenéshez!

A camping a főváros zöldövezetében, ...

Tovább Szólj hozzá

camping

2014. aug 17.

Melyik a legjobb Budapesti Kemping?

írta: Linkelő
Melyik a legjobb Budapesti Kemping?

camping-2013-03.jpgÖn is szeretne erre a kérdésre választ kapni? Nos, sok jó budapesti kemping létezik, de talán az mindközül a legjobb, amelyik az összes igényünknek megfelel.

Fontos szempont kemping választáskór, hogy olcsó is, de ugyanakkor nyugodt helyen legyen lehetőleg a természet közelében, nem nagyon messze a belvárostól, és számos szolgáltatást megtaláljunk, amelyek segítségével nyaralásunk kényelmesebb lesz.

Az Ave Natura Camping Budapest mindezek mellet 24 órás recepció szolgálattal rendelkezik, ahol több nyelvet ismerő munkatársak várják az ide látogatókat. Az internet használat ingyenes, és ami nagyon fontos, hogy minden ötödik nap ott tartózkodást nem kell kifizetni, ezzel is költséghatékonnyá téve a nyaralást.

Ami még a Camping ...

Tovább Szólj hozzá

camping kamperen Campingplatz

süti beállítások módosítása