Ave Natura Camping Budapest

Camping Budapesten

2015. máj 24.

Két kemping egymás mellett Budapesten

írta: Linkelő
Két kemping egymás mellett Budapesten

Konkurens kemping a szomszédban

kempingek.jpgRitkán tapasztaljuk, hogy két kemping egymás mellett helyezkedik el. Kivéve, ha valamelyik a turisták által kedvelt tóról, folyóról van szó.

Esetünkben a kempingek a kirándulók által kedvelt budai hegyekben Zugligetben találhatóak. Minden vállalkozás rémálma lenne, ha a konkurencia szomszédban helyezkedne el. De itt más a helyzet.

Camping Ave Natura, vagy a Zugligeti Niche Camping?

ket-camping.jpg

Aki, mindkét kempinget ismeri, nem tekinti konkurensnek Őket. A szolgáltatásokban, a kempingezési élményben annyira eltérőek, hogy inkább kiegészítik egymást. Itt ne a szolgáltatási minőségre gondoljunk, mert az mindkét kempingben kiváló. Nem is lehet más, hiszen a vendégek jelentős hányada külföldről érkezik.

...

Tovább Szólj hozzá

kemping kemping Budapest

2015. máj 07.

Ki hogyan szeret kempingezni?

írta: Linkelő
Ki hogyan szeret kempingezni?

A kényelem mennyire fontos számodra, ha kempingezel?

Nézegetve a kempingekről készült fotókat feltűnt, hogy egyre kevesebb sátrat látni a képeken. Látunk helyette egyre több faházat, lakó utánfutót, lakóautót, de kerekekre szerelt csodaházakat is találni. campin-2013-11_1.jpg

Csak a pénztárcánk határozza meg a kempingfelszerelésünket?

Nyilván az is, de egy igazi kempingező maga állítja, és bontja a sátrat. A lakóautó már nem azt az élményt nyújtja. Fontos szempont a felszerelés kiválasztásánál a hely és a kempingezés időtartama is. Egy hosszú hétvége a barátokkal praktikus és elégséges kelléke a sátor és valamilyen sütőfelszerelés. camping_grill.JPGEgy európai kempingkörútra azért valamivel több cuccot kell vinnünk. Ilyenkor már könnyebben választjuk a lakóautót.

Érdekes lakójárművekkel érkeznek ...

Tovább Szólj hozzá

sátor lakóautó kemping

süti beállítások módosítása