2015. máj 24.

Két kemping egymás mellett Budapesten

írta: Linkelő
Két kemping egymás mellett Budapesten

Konkurens kemping a szomszédban

kempingek.jpgRitkán tapasztaljuk, hogy két kemping egymás mellett helyezkedik el. Kivéve, ha valamelyik a turisták által kedvelt tóról, folyóról van szó.

Esetünkben a kempingek a kirándulók által kedvelt budai hegyekben Zugligetben találhatóak. Minden vállalkozás rémálma lenne, ha a konkurencia szomszédban helyezkedne el. De itt más a helyzet.

Camping Ave Natura, vagy a Zugligeti Niche Camping?

ket-camping.jpg

Aki, mindkét kempinget ismeri, nem tekinti konkurensnek Őket. A szolgáltatásokban, a kempingezési élményben annyira eltérőek, hogy inkább kiegészítik egymást. Itt ne a szolgáltatási minőségre gondoljunk, mert az mindkét kempingben kiváló. Nem is lehet más, hiszen a vendégek jelentős hányada külföldről érkezik.

Zugligeti Niche Camping a Zugligeti út mellett helyezkedik el, a bejárata a Zugligeti Libegő mellett van.

zugligeti_niche_camping.jpg

Az út mellett hosszan elhelyezkedő kemping mintegy 40 lakókocsinak, lakóautónak és 30 sátornak tud helyet adni, a honlapon található információk szerint. A kempingen belül elhelyezkedő „58-as Kisvendéglő” remek étkezési lehetőséget biztosít a kempingezőknek és a környéken lakóknak egyaránt. Maximális kényelem és kiszolgálás, meghitt hangulatú kedélyes vacsorák, ráérős ebédek, amit kaphat a látogató a Zugligeti Niche Camping-ben. A kemping egész évben üzemel, kedvelt hely a téli szabadságok idején is.

Camping Ave Natura-t egy kicsit tovább sétálva a Csermely úton az erdőben találjuk meg az előzőleg említett kemping szomszédságában.

camping_ave_natura.JPG

A kemping a fák között helyezkedik el egy csendesebb környezetben. Erre a kempingre inkább a családias hangulatú pihenés egy erdei tisztáson a jellemző. Nem halljuk az úton közlekedő járművek zaját, de svédasztalos reggelit sem kapunk. Az étkezésről magunknak kell gondoskodnunk, amelyhez a sütő, főző helyek, de egy fedett konyha is a rendelkezésünkre áll. A kempinget azon vendégek választják szívesen, akiknek fontos a nyugalom, a jó levegő, szívélyes fogadtatás, szeretnének maguk sütni és főzni, tollasozni a gyerekekkel, nagyokat sétálni, túrázni, kerékpározni. A Camping Ave Natura április 1-től október 10-ig tart nyitva, kiváló lehetőséget biztosítva a rekreációs pihenésre.

Szólj hozzá

kemping kemping Budapest