2015. már 22.

Nyitnak a kempingek áprilisban. Ez nem áprilisi tréfa!

írta: Linkelő
Nyitnak a kempingek áprilisban. Ez nem áprilisi tréfa!

Látogasson el Budapestre és töltse az éjszakát kempingben.

sator.jpgIndul a 2015-ös kempingszezon.

A kemping, mint az elszállásoló turizmus egyik ágazata, fontos szerepet tölt be hazánkban is. Annak ellenére, hogy a kemping és rekreációs turizmus esetében különösen rövid a turisztikai szezon, mégis jelentős szeletét adják az eltöltött vendégéjszakáknak.

A kirándulásnak, mint kedvelt pihenési tevékenységnek a kempingek az ott eltölthető éjszakákkal rendkívül nagy szabadságot adnak. A kemping szolgáltatásaiból többnyire az tisztálkodási lehetőséget, az áramvételezési lehetőséget, a sátor, vagy lakókocsi helyet, és persze a Wi-Fi-t vesszük igénybe. Na meg a grillezés, a sütést, és főzést is.

Budapest egy csodálatos város.

parlament.jpg

Nézze meg Budapest nevezetességeit úgy, hogy ahogyan még nem tette. A napi programok után, töltse az éjszakát egy közeli kempingben:

Kiránduljon Budán! Barangolja be a János hegyet, sétáljon a jó levegőn. Volt már a Budai Várban? Talán itt az ideje, hogy ismét ellátogasson a külföldi turisták által Budai Királyi Várat, és a Halászbástyát. Próbálja ki a gyógyvizek hatását a Király és a Szent Lukács Gyógyfürdőben.

Ajánlott kemping: Camping Ave Natura

Hősök Tere, Szépművészeti Múzeum, Vajdahunyad Vára, Városliget. Ugye, hogy ínycsiklandó program? Széchenyi Gyógyfürdő, Parlament, Nemzeti Színház. Programok egy belvárosi kemping szálláshellyel.

Ajánlott kemping: Haller Camping

Barangolt már a Pilisben? Túrázzon a Pilisben, nézze meg hol forgatták az Egri Csillagokat Pilisborosjenőn. Látogasson el a Luppa szigetre, de közel van a Szentendrei sziget is. Csobánka, Pomáz, Szentendre, Üröm, ugye, hogy ismerősek a települések, csak még nem volt rá módja, hogy ellátogasson valamelyikre. Tervezzen most kirándulásokat mindegyikre.

Ajánlott kemping: Jumbo Camping Üröm

Szólj hozzá

programok camping Budapest