2015. már 03.

Már foglalni kell az idei kemping szezonra?

írta: Linkelő
Már foglalni kell az idei kemping szezonra?

Még hóesést is jósolnak az időjósok, de már elindult a magyarországi kempingekben a foglalás.

A legtöbb kemping csak áprilisban nyitja meg kapuit, de már elkezdődött a foglalások visszaigazolása.

camping_jatek.JPGAzt hihetnénk, hogy ilyenkor csak a csoportos túrákat szervezők kezdenek útiterveket készíteni, és foglalásokat intézni. Nos, a tények nem ezt igazolják. Rengeteg időpontfoglalás érkezik magánszemélyek, és családok részéről.

Talán a nyári szabadságok év eleji ütemezése, vagy a nagyfokú előrelátás miatt, de egyes kempingek a legkedveltebb időpontokra már 60-70 %-os foglaltsággal bírnak. Ez különösen jellemző a kisebb, családias hangulatú kempingekre.

Ha Ön valamelyik Budapest környéki kempingben szeretne pár napot eltölteni augusztusban (a Sziget Fesztivál előtt vagy után), jól teszi, ha igyekszik a foglalással. A külföldről érkező „Szigetlakók” szívesen elidőznek pár napot Budapesten a fesztivál előtt vagy után. Ha meg kellene határoznunk, mely nemzetek a leg előrelátóbbak a korai foglalás területén, a hollandok és a németek mindenképp bekerülnének a top ötbe.

camping_sator.JPG

 

Budapest csodálatos város!

bazilika.jpgDe milyen programtervet készítenek a Budapestre érkező kempingezők turisták?

Az Ave Natura Camping tapasztalatai alapján a külföldi vendégek 4-7, míg a magyar vendégek 2-4 napot töltenek a kempingben. Az itt töltött idő alatt megtekintik Budapest nevezetességeit, túráznak, pihennek a csodálatos budai hegyekben, illetve részt vesznek valamely budapesti rendezvényen.

A városi túrákból nem marad ki a Budai vár, a Parlament, a Bazilika, a Millenniumi emlékmű, de a Hősök terét, a Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok is kedvenc napi program.

camping_grill.JPG

A vendégek egy-egy estén „kirúgnak a hámból” és megvacsoráznak valamelyik mívesebb étteremben, a többi napokon sütnek, főznek, grilleznek a kempingben. Érdekes, hogy bármennyire is kedvelt a zöldövezetben elhelyezkedő kempingünk, a Wi-Fi használata mindennapos szinte valamennyi vendég esetében.

Szólj hozzá

camping foglalás Budapest