2014. aug 17.

Melyik a legjobb Budapesti Kemping?

írta: Linkelő
Melyik a legjobb Budapesti Kemping?

camping-2013-03.jpgÖn is szeretne erre a kérdésre választ kapni? Nos, sok jó budapesti kemping létezik, de talán az mindközül a legjobb, amelyik az összes igényünknek megfelel.

Fontos szempont kemping választáskór, hogy olcsó is, de ugyanakkor nyugodt helyen legyen lehetőleg a természet közelében, nem nagyon messze a belvárostól, és számos szolgáltatást megtaláljunk, amelyek segítségével nyaralásunk kényelmesebb lesz.

Az Ave Natura Camping Budapest mindezek mellet 24 órás recepció szolgálattal rendelkezik, ahol több nyelvet ismerő munkatársak várják az ide látogatókat. Az internet használat ingyenes, és ami nagyon fontos, hogy minden ötödik nap ott tartózkodást nem kell kifizetni, ezzel is költséghatékonnyá téve a nyaralást.

Ami még a Camping Budapest mellet szól a fantasztikus környezet, hiszen a kemping területén fás-füves növényzettel, árnyékos teraszos  és napos sík részekkel is találkozhat, de az sem elhanyagolható szempont, hogy a kempingből 25 perc alatt elérhetők Budapest látványosságai tömegközlekedéssel.

Tehát, ha egy olyan kempingre vágyik, ahol az Európai szintű normáknak megfelelő felszereltséget talál, a természethez és Budapesthez is közel van és ráadásul olcsó is, mindenképpen keresse fel Budapest egyik legjobb kempingét és nyaralása nem lesz bosszús.

Szólj hozzá

camping kamperen Campingplatz